Aby ste boli online, musíte mať kvalitné internetové pripojenie. Mnohí ľudia majú v domácnostiach pevné internetové pripojenie, ktoré je káblové. Avšak určite aj vy máte bezdrôtové Wi-Fi pripojenie. Na Wi-Fi pripojenie môžete použiť akékoľvek elektronické zariadenie, napríklad notebook, tablet alebo aj mobilný telefón. Wi-Fi pripojenie má veľmi veľký rozsah, takže môžete byť pripojený na internet v ktorejkoľvek miestnosti. Nepotrebujete k nemu žiadny kábel. Toto internetové pripojenie používa veľmi veľa ľudí. Jeho dosah je obrovský. Wi-Fi pripojenie si však dobre zaheslujte. Ak by ste nemali zaheslované internetové pripojenie, veľmi jednoducho by sa na váš internet pripojil aj neznámy nebezpečný cudzí človek.

Wi-Fi

Bolo by to pre vás veľmi nebezpečné a rozhodne aj veľmi nepríjemné. Takýmto situáciam by ste sa mali vopred vyvarovať a chrániť práve vhodným zabezpečením internetového pripojenia. Mnohí ľudia sú pripojení na internet vo svojom mobilnom telefóne. Sú zvyknutí na to, že na mobile si pozrú hocičo, čo ich zaujíma. Internet by bez potrebného internetového pripojenia nefungoval. Na mobilnom telefóne si viete vybrať, či chcete používať Wi-Fi pripojenie alebo mobilné dáta. Za mobilné dáta by ste museli platiť, no ich veľkou výhodou je, že sa môžete kedykoľvek pripojiť na internet.

internet v mobile

Wi-Fi pripojenie je obmedzené. Vonku si hocičo nepozriete. Avšak možností na pripojenie je veľa. Existuje aj jednorázové využitie mobilný dát na jeden deň. O to však musíte požiadať a poslať sms-ku. Takto to robím aj ja. Nemusím platiť mesačne za mobilné dáta, ktoré aj tak nevyužijem. Všetko si väčšinou pozerám za pomoci neplateného Wi-Fi pripojenia. Ľudia využívajú na internet hlavne mobilné telefóny. Aj vy si pozerávate rôzne informácie práve na svojom mobilnom telefóne? V dnešnej dobe už sú mobilné telefóny skoro veľkosťou ako tablet, takže máte aj omnoho väčší displej, na ktorom môžete všeličo pozerať.